JUMP

Het programma Toekomst voor de Jeugd van de Hartstichting heeft een apart fonds in het leven geroepen gericht op kinderen en jongeren met en zonder hartafwijking: JUMP (voormalig Kinderhartenfonds).

JUMP zet zich in voor verbetering van de kwaliteit van leven van hartpatiëntjes en investeert in wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen.

JUMP vindt een gezonde leefstijl van levensbelang en stimuleert gezonde voeding, bewegen en niet-roken. JUMP maakt kinderen en jongeren bewust van hun eigen hart; zij denken en doen daar zelf actief in mee en het hart staat daarin altijd centraal.

© 2009 Nederlandse Hartstichting. Laatste herziening: zaterdag 13 juni 2009 - Ontwikkeld door VI Company

openen
sluiten